Schoolkamp

Facebook


Outdoorkamp Nederland

Outdoorkamp Nederland 

Outdoor arrangement van 1,2,3 of 4 dagen midden in de prachtige natuur met overnachtingen vlak aan het water. Een prachtige omgeving om leuke en spannende (outdoor) activiteiten te ondernemen. Er staan verschillende activiteiten op het programma zoals: Mountainbiken, kanoën en Challenge Parcours. Deze arrangementen zijn ideaal voor schoolgroepen en teamuitjes. Klik snel verder voor ons volledige aanbod, informatie over de locatie en de verschillende programma’s.

2 daags outdoorkamp Wylerbergmeer3 daags outdoorkamp Wylerbergmeer4 daags outdoorkamp WylerbergmeerOutdoorkamp Ardennen


Dag of Weekend in de Ardennen.
Dag of weekend arrangementen speciaal voor groepen zoals bedrijfsuitjes, teambuilding en vriendengroepen. Het weekend staat in het teken van samen gezellig outdoor activititen ondernemen midden in de prachtige Belgische Ardennen. Overnachten kan op de verschillende campings en in verschillende accommodaties. Klik snel verder naar de Weekend arrangementen om meer te weten te komen over de Campings, programma’s en de activiteiten.

Bedrijfsweekend Outdoor in de Ardennen - Camping Le ConfluentBedrijfsweekend Outdoor in de Ardennen- Camping Au Bord de l'OurtheBedrijfsweekend wandelen Outdoor in de Ardennen - Camping Olympia
Facebook